fbpx
Κατασκευή e-shop

Δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e–shop): αξίζει;

Πολλοί είναι πλέον οι άνθρωποι που επιθυμούν να αλλάξουν τον τρόπο “επικοινωνίας” των προϊόντων τους σε μια αναπτυσσόμενη ηλεκτρονική κοινωνία αγαθών χρησιμοποιώντας όλο και περισσότερο το ηλεκτρονικό εμπόριο για την επίτευξη των στόχων τους, είτε αφορά πωλήσεις αγαθών – υπηρεσιών είτε για να ενισχύσουν την απήχηση της εταιρείας τους στην αγορά.

Κατασκευή e-shop

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να δημιουργήσεις ένα e–shop και παρακάτω μπορούμε να δούμε λίγα από τα πλεονεκτήματα ώστε να δείτε εσείς αν αξίζει ή όχι μια τέτοια επένδυση, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για επένδυση.

 

Πλεονεκτήματα:

 • Εάν είστε ήδη επιχειρηματίας διαθέτοντας φυσικό κατάστημα, η πώληση σε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον σας επιτρέπει να πουλάτε σε όλο τον κόσμο μιας και το ηλεκτρονικό εμπόριο δε γνωρίζει γεωγραφικά όρια με αποτέλεσμα η δυνατότητα αύξησης των πωλήσεων να μην έχει ταβάνι.
 • Η κατασκευή e–shop είναι πιο οικονομική από τη διατήρηση ενός φυσικού καταστήματος γιατί έχετε να ανησυχείτε λιγότερο. Οι δαπάνες για ενοίκια ή για αγορά κάποιου χώρου για να στήσετε την επιχείρησή σας είναι σημαντικά μικρότερες σε σχέση με κάποιο φυσικό κατάστημα. Ο πωλητής σας (e–shop) δουλεύει για σας όλο το χρόνο 24 ώρες την ημέρα, χωρίς να κάνει λάθη, να κουράζεται ή να αποδίδει λιγότερο γιατί ξενύχτησε το προηγούμενο βράδυ. Δεν παίρνει άδειες, είναι συνεπής στις συναλλαγές του με τους πελάτες σας και τους δίνει ένα αίσθημα ασφαλείας στις συναλλαγές τους μιας και προστατεύονται από πρωτόκολλα ασφαλείας σε συνδυασμό με το ασφαλές περιβάλλον που εξασφαλίζεται από τις τράπεζες.

Επιπλέον:

 • Ακόμα και αν δεν το έχετε με την τεχνολογία υπάρχουν πλατφόρμες φιλικές προς τον χρήστη, που δημιουργήθηκαν από ανθρώπους της τεχνολογίας για όσους δεν έχουν πολύ επαφή με τέτοια συστήματα.
 • Η εικόνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα και το e–shop σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε το προϊόν σας με τη βοήθεια όλων των εργαλείων που διατίθενται στο διαδίκτυο όπως φωτογραφίες, βίντεο, αναλυτικές περιγραφές και χαρακτηριστικά, σταθερά ή banner κίνησης.
 • Έχετε τη δυνατότητα να παράγετε στατιστικά, για τις πωλήσεις σας, τους πελάτες σας και για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Ώστε να ελέγχετε πόσο αποτελεσματικό είναι και στο τέλος να μπορείτε να έχετε μια πλήρη εικόνα για την απόδοση του καταστήματός σας, προχωρώντας σε βελτιωτικές κινήσεις για να εφαρμόσετε μια σωστή στρατηγική προώθησης της επιχείρησής σας.
 • Η διαφήμιση στο διαδίκτυο  είναι πιο οικονομική από το να έχετε πολλούς πωλητές και να γυρνάνε σε όλη την Ελλάδα έχοντας στο κεφάλι σας έξοδα μετακίνησης, αυτοκίνητα, βενζίνες, ασφάλειες κλπ.

 

Τελικά τι λέτε σας συμφέρει;

 

Εάν ναι…

Επιλέξτε το design που ταιριάζει στην επιχείρησή σας!

 

Οι υπηρεσίες μας

 • Σχεδιάζουμε το λογότυπό σας κατάλληλο για την επιχείρησή σας από επαγγελματία graphic designer. Παραλαμβάνετε το logo σας σε ηλεκτρονική μορφή κατάλληλη για χρήση σε οποιοδήποτε προωθητικό υλικό για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας σας.
 • Επιλέγουμε προηγμένους server για τη φιλοξενία του e-shop σας αποκλειστικά κατασκευασμένους για ηλεκτρονικά καταστήματα με υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας, μεγάλη ταχύτητα και αξιοπιστία.
 • Υποστηρίζουμε τη λειτουργία του e-shop για τεχνικά θέματα, αναβαθμίσεις και σας παρέχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση για την σωστή διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (λήψη παραγγελιών, αποθέματα, εισαγωγή προϊόντων κλπ)

 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 1. Σχεδιασμό λογοτύπου (logo) από graphic designer
 2. Φιλοξενία για 4 χρόνια (hosting πακέτο)
 3. Domain name για 2 χρόνια
 4. Σχεδιασμός και κατασκευή του e-shop

 

Γιατί να μας επιλέξετε

 • Τεχνική υποστήριξη με συνέπεια και αξιοπιστία
 • Κατασκευή e-shop εύχρηστα στο χρήστη
 • Αναβαθμίσεις – Βελτιώσεις προσθήκες νέων λειτουργιών

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας απαντήσουμε άμεσα!

 

   


  Ή καλέστε μας τώρα στο 6981416054 για να πάρετε την προσφορά!


   

   

  Share